Konferens – Digital kompetens i förskolan, Umeå 181101

Material efter konferensen:

Utvärdering efter dagen, ni som inte hann, gör denna här och hjälp oss att göra nästa konferens ännu bättre (dagen fyller fem nästa år!). Tack på förhand!

Filmade föreläsningar:

Presentationer som workshopledarna delat med sig av här nedan.

 

 

Konferensen är fullbokad.

Dags för fjärde upplagan av vår inspirationsdag kring IT i förskolan, öppen för dig som arbetar inom Västerbottens förskolor! Denna gång med fokus på digital kompetens i förskolan och de nyss beslutade förändringarna kring detta i Lpfö.

På programmet står föreläsning om just detta av Andreas Hedlund, Utvecklingspedagog IKT, Skellefteå kommun, samt en föreläsning om digitala lärmiljöer av Linnea Karlsson och Jenny Leyman, Krossverket/Malmö stad (kolla filmklipp här!).

Dagen består också av ett antal valbara prova-på-workshops kring digital teknik och nya pedagogiska arbetssätt. Nytt för i år är att vi kan erbjuda två längre workshops för dig med lite större digital vana! Övriga workshops funkar som vanligt, för dig som också är nybörjare.

Målgrupp: I första hand du som är nyfiken på att utveckla din pedagogik med hjälp av digitala hjälpmedel. Inga förkunskaper krävs och de flesta av våra workshops kommer att rikta sig till nybörjare. Konferensen är kostnadsfri för målgruppen (lunch och fika ingår!) och arrangeras av MediaCenter tillsammans med Umeå kommun.

Ladda ned inbjudan med program som PDF här!

Med reservation för ändringar. Frågor kan ställas till tomas.svedgard@regionvasterbotten.se och par.sundstrom@umea.se.