Save the date! Digital kompetens i förskolan, Umeå 181101

För fjärde året i rad, arrangerar vi tillsammans med Umeå kommun, en inspirationsdag kring digital kompetens i förskolan. Träffa kollegor från hela länet; dela och ta del av varandras kunskap och få inspiration via föreläsningar och workshops. I år kommer temat ligga nära förslagen på förändringar i Lpfö kring just digital kompetens (varför vi också uppdaterar namnet på konferensen, från IT i förskolan). Som vanligt kostnadsfritt för pedagoger från Västerbottens förkskolor och med begränsat antal platser.

Detaljerat innehåll och program, läggs upp i månadsskiftet aug/sep och anmälan öppnar en månad senare. Men innan dess, skriv upp tid och plats för detta vill du inte missa!

  • Tors 1/11 2018, 09.00-16.00
  • Tegs Centralskola, Umeå

Ev. frågor innan dess: tomas.svedgard@regionvasterbotten.se, 070-626 37 25

Vi ses!