IT i förskolan R8 – Lycksele 180516

Välkommen på en inspirationsdag kring IT i förskolan! En dag full av kollegiala möten, inspiration och lärande; öppen för dig inom förskolan i Region 8-kommunerna.

Dagen består av inspirationsföreläsningar kring förskolans digitalisering samt ett flertal workshops, där du får testa ny pedagogisk teknik samt ta del av erfarna pedagogers arbetssätt. Ur innehållet märks Programmeringslek för nybörjare; Specialpedagogiska appar för små barn; Skapande och berättande arbetssätt med iPad samt MIK och små barns medievardag. Ladda ned program här nedan och anmäl dig, först till kvarn! Dagen är kostnadsfri, lunch och fika ingår och arrangeras av Region 8 samt MediaCenter.

Tid: Onsdag 16/5 2018, kl 09.00-16.00

Plats: Lycksele, Hotell Lappland

Detaljprogram med workshop-info mm (länk)

Anmälan stängd from 4/5.

 

Kontakt: Tomas Svedgård, MediaCenter, Tobias Thomson, Region 8

Med reservation för ändringar.